Csc Ghiroda – o nouă identitate pentru Ghiroda!

Club sportiv comunal Ghiroda si Giarmăta Vii iși deschide porțile cu activități sportive pentru copii și seniori.

Funcționăm ca instituție publică, în subordinea consiliului local Ghiroda, iar scopul nostru este să organizam și să administrăm activitățile sportive locale și să dezvoltăm sportul de performanță în Ghiroda și Giarmăta Vii.

Avem planuri frumoase pentru copii, ne propunem să le oferim o pregătire sportivă de elită, să participăm la competiții sportive și la campionate naționale și internaționale.

Astfel, ne vom desfășura activitatea pe următoarele secții sportive unde infrastructura existentă ne va permite: atletism , arte marțiale, baschet, box, culturism, gimnastică, fotbal, handbal, judo, șah, tenis de câmp, tenis de masă, volei, dans sportiv, motociclism, inot, arte marțiale, urmând a mai fi adaugate încă 2 secții: arte mațiale de contact și badminton. Menționăm că unele din secțiile de mai sus se adreseaza și seniorilor.

Toate activitățile sunt gratuite , oferim personal calificat și un mediu plăcut de desfășurare al activităților, în plus, punem la dispoziție materiale specifice fiecarei activități în parte.

Pentru noul sezon competițional la secțiunea Fotbal, Club sportiv comunal Ghiroda si Giarmata Vii își propune să participe la următoarele competiții : liga a 3-a, liga a 6-a cu echipe de seniori, iar la juniori d(12), respectiv e (u10, u9). La campionatele de interliga vom participa cu următoarele categorii de juniori (u10, u9, u8, u7), iar cu categoriile u6 și u5 ne vom prezenta in diverse competiții organizate pe plan local.

In cadrul ligii a 3-a, ne bucurăm că avem in staful administrativ oameni foarte competenți care au adus un plus de valoare comunității noastre și anume:

Borchescu Daniel- Manager Sportiv, coordonator secția de fotbal

Steop Remus- antrenor principal

Trandu Orlando- antrenor secund

Albert Alexandru- preparator fizic

Goldan Mihai- antrenor portari

Dumitrașcu Alexandru- delegat

În ceea ce privește lotul de jucători, echipa își propune, pe lângă jucătorii consacrați, să îmbunătățească lotul cu alți jucători valoroși pe care îi vom anunța ulterior, împreună cu care ne dorim să creștem valoarea echipei și să repezentăm cu mândrie Primăria Ghiroda și comunitatea naostră.

La Giramăta Vii, se vor ocupa de echipa in acest nou sezon, Dobra Adrian care va fi ajutat de Giuchici Gabriel, Adorian Mihai și Maghici Alexandru.

Pe lângă aceste echipe de seniori, clubul nostru are și numeroae grupe de copii care sunt coordonate astfel:

Miloș Alin- coordonator sef centru copii

u12- Gaitin Claudiu, Alin Miloș

u11- Mureșan Rareș

u10- Șchiopu Mircea

u9- Dohan Loredan

u8- Nova Draghici

u7- Morar Cristian

u6- Gavriluță Lucian și Protopopu Sebastian

u5- Morar Cristian

u4- Chiu Alexandru

Toate aceste grupe de copii își desfășoară activitatea pe cele 3 baze sportive din Ghiroda: teren Emilian Pavel, teren ”Tibi Tunda”-Vălișoara, arena din Giarmăta Vii, baze care au fost reabilitate complet de către Primăria Ghiroda cu scopul de a atrage copiii către sport.

Investițiile continuă, iar în curând Primăria pune la dispozitie comunității noastre, un teren de padel care va fi situat in vecinătatea bazei sportive Emilian Pavel din Ghiroda.

Padel cel mai ”cool” sport, dinamic și captivant, caracterizat prin schimburi lungi de mingi, ajută la dezvoltarea echilibrului, vitezei și a coordonării.

Padelul este în acest moment, sportul cu cea mai rapidă creștere din lume, cu peste 10 milionae de jucători la nivel mondial.

De la fotbal și padel trecem la dans sportiv, unde suntem mai mult decât mulțumiți câ ii avem ca antrenori pe 2 campioni naționali și internaționali, cu un palmares de excepție la campionate mondiale și europene: Alex Miculescu și Andra Păcurar. Dansul sportiv este una din activitățile preferate de copiii din Ghiroda și ne dorim să creștem tot mai mult acest sport, participând pe viitor la competiții sportive cu copiii noștri.

Veștile bune nu se opresc aici, începând cu luna Septembrie, la clubul nostru iși vor mai deschide ușile și alte secții, cum ar fi: Sah, arte marțiale, arte marțiale de contact, tenis de masă și gimnastică.

La Șah, vom inaugura deschiderea acestei secții, cu un Turneu Internațional de Șah, dedicat juniorilor, turneu ce va avea loc in perioada 20-24 August la Căminul Cultural din Ghiroda.

Urmează o toamnă lungă, cu multă muncă, dar suntem siguri că și rezultatele vor fi pe măsură. Mulțumim tuturor celor implicați in acest club – o mână de oameni cu multe idei bune care au pornit la drum cu mult entuziasm.

Mulțumim Primăriei Ghiroda pentru susținere, fără de care acest club nu ar fi existat, și, sperăm să avem un drum frumos, pavat cu activități interesante și contructive pentru Ghiroda.

Fortza Ghiroda

Comments are closed.

Close Search Window